hvis du ikke kender forskel på shichimi og ponzu, så kan vi hjælpe dig! lær sproget, og tal som en wagamama-pro
sojabønner, der er dampet i bælgen. pop dem ud af bælgen og lige ind i munden!
små japanske dejpakker bestående af en tyndt udrullet dej, der er foldet omkring kød og grøntsager. gyoza kan være stegt eller dampet og serveres ofte med en sauce til at dyppe i
traditionel koreansk sideret bestående af syltede grøntsager
tyk pasta, der giver en intens, jordet smag til mange traditionelle japanske retter. miso laves af fermenterede sojabønner
ponzu er en citronkrydret sauce, der ofte bruges i det japanske køkken
ramen er en populær japansk nudelret bestående af hvedenudler i en kød- eller fiskebaseret bouillon. den serveres ofte med forårsløg og andre grøntsager, der giver friskhed og smag
en traditionel japansk krydderiblanding. vi laver vores med 7 hemmelige ingredienser
en sød sojamarinade, der giver kød og fisk en fyldig smag og en saftig glans
japansk for "grøntsager". når du ser "yasai" på wagamama-menuen, betyder det normalt, at det er en vegetarisk ret